Όροι χρήσης ιστοσελίδας

H ιστοσελίδα http://www.kanimas.gr αποτελεί την ηλεκτρονική προβολή του καταστήματος του Παύλου Κανιμά, χωρίς να αποτελεί e-shop,
 
ΑΦΜ : 027211626
ΔΟΥ : Κομοτηνής
αρ. Γ.Ε.ΜΗ : 014037010000/3-4-2011
Διεύθυνση : Κωνσταντινουπόλεως 65 - 691 00 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Τηλέφωνα : 2531023147 - 6932721616

για την κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, με δυνατότητα ενημέρωσης για τα προσφερόμενα προϊόντα, καθώς και πραγματοποίησης αγορών εξ’ αποστάσεως, κατόπιν διαδικτυακής παραγγελίας, υπό την επιφύλαξη επάρκειας των αποθεμάτων.


ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ:

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών της παρούσας ιστοσελίδας θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να αποφύγει τη χρήση της ιστοσελίδας.


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ:

Η πραγματοποίηση παραγγελίας αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας υφίσταται εφόσον πληρούνται οι διατάξεις περί δικαιοπρακτικής ικανότητας του Ελληνικού Δικαίου, σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Έτσι, σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων, ενώ ο Παύλος Κανιμάς επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αξιώσει από τα υπεύθυνα κατά Νόμο πρόσωπα το τίμημα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

Οι χρήστες της ιστοσελίδας, προκειμένου να πληροφορηθούν οτιδήποτε παραπάνω από τις παρεχόμενες πληροφορίες, είναι δυνατόν να επικοινωνήσουν με τον Παύλο Κανιμά. Με την επικοινωνία τους παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα, είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά μέσω της αναγνώρισης της κλήσεως. Τα δεδομένα αυτά διασταυρώνονται με κάθε δυνατό τρόπο από τα στοιχεία που παρέχονται στο internet

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών ΔΕΝ πωλούνται, ΔΕΝ ενοικιάζονται και ΔΕΝ παρέχονται καθ' οιονδήποτε τρόπο σε τρίτους, για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς.

Οποτεδήποτε ζητηθεί θα διαγράφουν τα στοιχεία από το αρχείο στο οποίο διατηρούνται.


ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ:
Αναγνωρίζεται το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης και επιστροφής των προϊόντων.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά -κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας- την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ).


        Προϋποθέσεις

Επιστροφή είναι δεκτή εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους εφόσον

1. τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

2. τα προϊόντα αποτελούν συνηθισμένο και διαρκές εμπόρευμα του Κανιμά. Δηλαδή δεν είναι εμπόρευμα που έχει αγορασθεί ή έχει εισαχθεί αποκλειστικά και μόνο για την συγκεκριμένη ζήτηση.

3. δεν πρόκειται για ηλεκτρικά είδη και είδη στροφομέτρου.

4. δεν είναι προϊόντα σε προσφορά τιμής κατά την αγορά τους.

 

        Επιβαρύνσεις

Στην περίπτωση υπαναχώρησης σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων με υπεύθυνη μεταφορική εταιρεία, της οποίας την διαδικασία αποστολής, καθώς και τα έξοδά της θα αναλάβετε εσείς.

        Διαδικασία

Η διεύθυνση στην οποία θα πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:
        " ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 65 – 691 00 ΚΟΜΟΤΗΝΗ ".

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως,

αφενός του τρόπου που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και

αφετέρου του τρόπου που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους,

η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραληφθούν τα επιστρεφόμενα προϊόντα από τον Παύλο Κανιμά, με την προϋπόθεση ότι οι Τράπεζες λειτουργούν κανονικά.

 

Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητο το να συμπληρώσετε την δήλωση υπαναχώρησης και να την στείλετε στον Παύλο Κανιμά με ένα e-mail στη διεύθυνση .

 

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ:
Πωλήσεις με τιμές χονδρικής γίνονται μόνον εάν πρόκειται για αγορά ανταλλακτικών (όχι μηχανημάτων) καθαρής αξίας 800 € τουλάχιστον κάθε φορά. Οι παρεχόμενες εκπτώσεις είναι συνάρτηση του τζίρου του αγοραστή. Σε αυτή την περίπτωση επιστροφές γίνονται μόνο στο σύνολο της κάθε παραγγελίας.


ΔΙΑΦΟΡΑ:
Χαρακτηριστικά: Οι φωτογραφίες και οι αριθμοί ονομαστικού των ανταλλακτικών είναι ενδεικτικοί. Χρησιμοποιούνται μόνο για την αναφορά στα ανταλλακτικά.
Ανωτέρα βία
: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να μας δηλώσετε εάν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ:
Οι αποδεκτοί τρόποι πληρωμής και οι τρόποι μεταφοράς αναλύονται επιλέγοντας τα παρακάτω εικονίδια.